MENÜ

 

Felhasználási feltételek, szerzői jogok

 

Az ElvisHungary.freewb.hu weboldal minden szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (különös tekintettel az írásos anyagokra - a megjelölt források kivételével) a honlap készítőjének kizárólagos tulajdonát képezik, melyek további felhasználása csak a szerző írásos hozzájárulásával megengedett! Felhasználással kapcsolatosan érdeklődni az elvishungary[kkc]indamail.hu e-mailcímen lehet.

 

Nem szeretnénk hosszas jogi blablákkal fárasztani Kedves Látogatóinkat ezért a lényeg: amennyiben Ön szeretné az oldalon található írásos anyagok valamelyikét felhasználni (mint forrást vagy hivatkozást), úgy azt szabadon megteheti azzal a feltétellel, hogy ír nekünk erről a szándékáról egy e-mailt illetve a felhasznált anyagot forrásként feltűnteti, pontos URL hivatkozással, pl. így:

 

" 1Forrás : ElvisHungary.freewb.hu (http://elvishungary.freewb.hu/..........)"

 

Köszönettel: A szerk.

 

 

Az oldalon található médiaanyagokkal kapcsolatos Jognyilatkozat

 

Az ElvisHungary.freewb.hu weboldal (továbbiakban: Weboldal) nem fogad filmeket, nincs lehetőség video, film, média fájlok (avi, mov, flv, mpg, mpeg, divx, dvd rip, mp3, mp4, torrent, ipod, psp) tárolására. A Weboldal egy legális oldal amely csak más az interneten megtalálható oldalakra mutató mások által feltöltött linkeket tartalmaz.

 

A Weboldal működésére Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény (továbbiakban: Ektv.) szabályozásai vonatkoznak.
Az Ektv. 2. § (1) alapján „Információs társadalommal összefüggő szolgáltatás nyújtásának megkezdéséhez, illetve folytatásához előzetes engedély vagy bármely ezzel azonos joghatású hatósági határozat nem szükséges”.

 

A Weboldal az Ektv. 2. § ld) bekezdésében rögzítettek alapján, mint közvetítő szolgáltató az „információk megtalálását elősegítő segédeszközöket biztosít az igénybe vevő számára (keresőszolgáltatás)”. Az Ektv. 2. § e) bekezdése értelmében: „Információ: bármely, elektronikus úton feldolgozható, tárolható, továbbítható adat, jel, kép tekintet nélkül arra, hogy annak tartalma jogi védelemben részesül-e”.

 

A Weboldalon megtalálható videóanyagok tematikusan kategorizált linkgyűjtemények, közvetített információk. A Weboldal kijelenti, hogy szerverén nem tárol semmilyen jogsértő tartalmat. Az Ektv. 7. § (2) értelmében „a közvetítő szolgáltató a más által rendelkezésre bocsátott, a közvetítő szolgáltató által... továbbított, tárolt vagy hozzáférhetővé tett információért... nem felel”. A megosztott információkért teljes felelősséggel az eredeti, tényleges tartalomszolgáltató tartozik.

Az Ektv. 7. § (3) értelmében „a közvetítő szolgáltató nem köteles ellenőrizni az általa csak továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett információt, továbbá nem köteles olyan tényeket vagy körülményeket keresni, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak”. Jogsértő illetve jogellenes magatartás esetén a közvetítő szolgáltató az Ektv. 10. §-ában rögzítettek szerint köteles eljárni.

 

Link eltávolítási politika Ha Ön szerzői jog tulajdonosa és szeretné jelenteni vagy kérni egy link eltávolítását, kérjük írjon emailt a elvishungary[kkc]indamail.hu címre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Asztali nézet