1999-2001 2002-2003 2004-2005
2006-2007 2008-2009 2010-2011



FTD (Follow That Dream) albumok 1999-2001



Burbank 68

Danny Boy (Instrumental)
Baby What You Want Me To Do (Instrumental)
Love Me
Tiger Man
Lawdy Miss Clawdyone Night
Blue Christmas
Baby What You Want Me To Do
When My Blue Moon Turns To Gold Again
Blue Moon Of Kentucky
Heartbreak Hotel
Hound Dog
All Shook Up
Cant Help Falling In Love
Jailhouse Rock
Dont Be Cruellove Me Tender
Blue Suede Soes
Trouble/Guitar Man (Take 4)
If I Can Dream (Take 4, Vocal)
Let Yourself Go (Instrumental)

Kiadás dátuma: 1999. július
Kiadó katalógusszáma: BMG 74321 673299 2
Felvétel típusa: Soundboard



Out In Hollywood

Mexico (Take 7)
Cross My Heart And Hope To Die (Take 6)
Wild In The Country (Take 11)
Adam And Evil (Take 16)
Lonely Man (Take 4)
Thanks To The Rolling Sea (Take 3)
Where Do You Come From (Take 13)
King Of The Whole Wide World (Take 3)
Little Egypt (Take 21)
Wonderfull World (Take 7)
This Is My Heaven (Vocal Overdub Take 4)
Spinout (Take 2)
All That I Am (Take 2)
Well Be Together (Take 10)
Frankie And Johnny (Take 1)
I Need Somebody To Lean On (Take 8)
The Meanest Girl In Town (Take 9)
Night Life (Take 3)
Puppet On A String (Take 7)
Hey Little Girl (Takes 1 & 2)
Edge Of Reality (Take 6)
Baby I Dont Care (Vocal Overdub Take 6)


Kiadás dátuma: 1999. december
Kiadó katalógusszáma: BMG 74321 69677-2
Felvétel típusa: Stúdióalbum




In A Private Moment

Loving YouDanny Boy
Im Beginning To Forget You
Beyond The Reef
Sweet Leilani
If I Loved You
Lawdy Miss Clawdy
I Wonder, I Wonder, I Wonder
When The Swallows Come Back To Capistrano
She Wears My Ring
Sweet Lealani (Alternate Take)
Moonlight Sonata
Blue Hawaii
Hide Thou Me
Oh Hoe I Love Jesus
Fools Rush In
Its A Sin To Tell A Lie
What Now My Love
Blowinin The Wind
500 Miles
I, John
Ill Take You Home Again Kathleen (Fast)
I Will Be True
Apron Strings
Its Been So Long Darling
I’’l Take You Home Again Kathleen (Slow)
Theres No Tomorrow
Number Eight

Kiadás dátuma: 1999. december
Kiadó katalógusszáma: BMG 74321 72666-2
Felvétel típusa: Privát felvétel




Bitter They Are Harder They Fall (Takes 2 & 5)

She Thinks I Still Care (Take 2a)

The Last Farewell (Take 2)

Solitaire (Take 3)

Ill Never Fall In Love Again (Take 5)

Moody Blue (Take 3)

For The Heart (Take 2 & 3)

Hurt (Take 3)

Danny Boy (Take 8)

Never Again (Take 11)

Love Coming Down (Take 2)

Blue Eyes Crying In The Rain (Take 2)

Its Easy For You (Take 1)

Way Down (Take 2)

Pledging My Love (Unedited Master)

He’’l Have To Go (Rough Mix-Master)

Fire Down Below (Instrumental)

Kiadás dátuma: 2000, április

Kiadó katalógusszáma: BMG 74321 74931-2

Felvétel típusa: Stúdióalbum



Its Now Or Never (Take 1)

A Mess Of Blues (Take 1)

It Feels So Right (Take 2)

Im Yours (Take 2)

Anything Thats Part Of You (Take 2)

Just For Old Time Sake (Take 1)

Youll Be Gone (Take 4)

I Feel That Ive Know You Forever (Take 3)

Just Tell Her Jim Said Hello (Take 5)

Shes Not You (Take 2 & W.P Take 4)

Devil In Disquise ( Takes 2 & 3)

Never Ending (Take 1)

Finders Keepers, Losers Weepers (Take 1)

Long Lonely Highway (Take 1, Single Master)

Slowly But Surely (Take 1)

By And By (Take 4)

Fools Fall In Love (Take 4)

Come What May (Take 8, Stereo Master)

Guitar Man (Take 10)

Singing Tree (Take 13, Unused Master)

Too Much Monkey Business (Take 9)

Stat Away (Slow Version)

Kiadás dátuma: 2000. június

Kiadó katalógusszáma: BMG 74321 76749-2

Felvétel típusa: Stúdióalbum

Weboldal készítés ingyen


Hogy tetszik a honlap?
Nagyon tetszik
Elég jól sikerül(t)
Láttam már jobbat
Nem tetszik
Asztali nézet